sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Dream it. Wish it. Do it.

Moikka.

Kuten varmaan huomaatte, blogini ulkoasu muuttui täysin. Mitä mieltä olette ?

Ajattelin että vaihtelu virkistäisi ja motivoisi kirjoittamaan taas. Toivottavasti tästä se taas lähtee rullaamaan. Tänään en oikeen tiedä mitä kirjoittaisin teille mutta voinhan mä varmaan jaaritella ja kertoa vähän, mitä mun elämään kuuluu.

Olen löytänyt erään aivan uskomattoman jätkän ja saldoa on kulutettu mielinmäärin hänen kanssaan. Olimme suunnitelleet menevämme porukalla Linnanmäen Valokarnevaaleihin, mutta suunnitemat muuttuivat kun hän ilmoitti että on lähdössä Kanariansaarille juuri silloin.
No sovimme kuitenkin näkevämme vielä. Harmittaa vaan kun hän asuu niin kaukana, noin 45km päässä... Mutta kenties, meistä tulee vielä jotain. (:

Riikan kanssa ollaan taas parhaat kaverit ja aivan valtava taakka tippui hartioiltani kun sovimme riitamme. Hän on se joka tuo valoa pimeään ja synkkään syksyyni. Kun Riikka kertoi olevansa taas rakastunut, olin niin onnellinen hänen puolestaan, että kyyneleet virtasivat keskellä kauppakeskusta. Onnea Ville & Riikka

 Laittakaa kommenttii mitä mieltä ootte uudesta ulkoasusta tai jos haluutte kysyä jotain (: Voitte myös vaan jutella (: Ja pahoittelut lyhyestä postauksesta.


  ♥: Ria


3 kommenttia:

  1. Muhahahhaa, kiitti itelles ihanasta päivästä ja älä enää tirauttele niitä onnenkyyneliäs keskel Selloo ;) Ihana uus ulkoasu!

    VastaaPoista
  2. Ihana ulkoasu :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    VastaaPoista